Romige pastinaak-mosterdgratin
15 min bereidingstijd
20-25 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de uiteinden eraf en snijd de pastinaak in de lengte in stukken van 3 cm.
- Kook de pastinaak in water met zout 8 minuten voor. Giet de pastinaak af en laat goed aflekken. Leg de stukken pastinaak in de ovenschool.
- Roer de crème fraîche in een ruime kom los met de mosterd. Rasp of pers er de knoflook boven. Schep de rösti, kaas en kruiden door de mosterdroom.
- Verdeel het röstimengsel over de pastinaak. Bak de pastinaak in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 370 kcal
- 17 g vet waarvan 10 g verzadigd
- 42 g koolhydraten
- 9 g eiwit
- 6 g vezels
- 0,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen